Het bestuur van de Draai is erg trots op de deze week gesloten overeenkomst met Amstel.

Amstel, onder meer bekend van de reclame met Laurens ten Dam, wordt de nieuwe hoofdsponsor van het twee daags wielerevenement wat dit jaar op 5 en 6 augustus wordt verreden. Voorzitter Sander van Peer ziet De Draai gesteund in het feit dat steeds meer partners en steeds meer A-merken zich aan ons evenement willen verbinden, zoals ook het landelijk opererende Tempo-Team en De Persgroep Nederland. Daarnaast hebben we een trouwe en alsmaar groter wordende groep Roosendaalse ondernemers die een ontzettend belangrijke bijdrage levert aan ons evenement zoals Auto Borchwerf.

We merken duidelijk dat ons evenement in de lift zit de afgelopen jaren. Zowel qua bedrijven die zich aan ons verbinden alsook op het gebied van de als maar stijgende bezoekersaantallen. Dit geeft ons de mogelijk om steeds grotere investeringen te doen in het verbeteren van Roosendaals mooiste evenement.

Tot half juli kunnen partners zich nog aansluiten bij ons netwerk. Ben er snel bij, want de verwachting is dat wij al eerder het maximum aantal VIP’s hebben bereikt.

Partner worden: wiebe@dedraai.nl
Tickets: dedraai.nl/tickets

amstel de draai
Foto: BN DeStem Henk den Ridder