Bewoners

Als organisatie zijn we uiteraard voornemens er dit jaar weer een schitterend wielerfeest van te maken. We informeren je graag over de gang van zaken in de aanloop naar en tijdens het evenement. Hier vind je meer informatie en bieden we de mogelijkheid om tickets te bestellen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

1. Kies het ticket dat je wilt bestellen (max 2 tickets per adres)
2. Klik op Heeft u een kortingscode‘?
3. Vul de kortingscode in en klik op de blauwe button ‘Verder
4. Betaal online de ticket(s)

De Ticketverkoop voor de bewoners zal zsm starten!

FAQ BEWONERS

Vindt hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen

De prijs voor een bewonerskaart is vastgesteld op maar € 10.– per stuk. (Een combikaart voor zondag en maandag, ter waarde van € 25,-) Per adres kunnen maximaal 2 kaarten tegen dit gereduceerde tarief worden aangeschaft. De kaarten zijn online verkrijgbaar via www.dedraai.nl/bewoners of op 26 t/m 29 juli bij de Rabobankwagen op het kadeplein. Vergeet niet de brief mee te nemen die je in de brievenbus hebt ontvangen. Deze bevat namelijk een unieke code.
[/av_icon_box]

[/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_icon_box position=’top’ boxed=” icon=’ue8df’ font=’entypo-fontello’ title=’Calamiteitenroutes’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Het gehele evenemententerrein zal voor de nooddiensten bereikbaar blijven. Zowel voor als tijdens het evenement. Hiertoe heeft de organisatie van De Draai een tweetal calamiteitenroutes verzorgd. De calamiteitenroutes dienen te allen tijde vrij van obstakels te blijven. Tijdens het evenement geldt op beide routes een parkeerverbod. Hierop zal worden gehandhaafd.
[/av_icon_box]

[/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_icon_box position=’top’ boxed=” icon=’ue841′ font=’entypo-fontello’ title=’Verlaten van het parcours’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Ben je van plan het evenemententerrein te verlaten voordat dit is afgesloten, dan kun je vanaf 24 juli t/m 28 juli voorafgaand aan De Draai op vertoon van de brief die je in de brievenbus hebt ontvangen een polsbandje ophalen op het kantoor van De Draai.

Adres: Kade 51a, ingang zijkant Timmers Medizorg, 1e verdieping.

Verlaat je het evenemententerrein wanneer dit is afgesloten dan krijg je een stempel zodat je bij terugkeer weer toegang krijgt tot het afgesloten gebied.
[/av_icon_box]

[/av_one_third]
[/av_section]

[av_one_full first]
[av_heading heading=’Verkeersmaatregelen’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’10’ padding=’10’ color=’meta-heading’ custom_font=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Een groot evenement als De Draai vergt natuurlijk nogal wat voorbereiding. Wij verzoeken je rekening te houden met de volgende verkeersmaatregelen voor en tijdens het evenement.

Kadeplein: vanaf woensdag 26 juli 2017, 16:00 uur afgesloten (incl. parkeerverbod)
Turfberg: vanaf vrijdag 28 juli 2017, 08:00 uur afgesloten (incl. parkeerverbod)
Frans Halslaan: vrijdag 28 juli 2017 doorgaand verkeer gestremd in verband met afsluiten Turfberg, Frans Halslaan inrijden mogelijk. Verbinding Frans Halslaan-Kade (voor de Italiaan) vanaf vrijdag 28 juli 2017, 08:00 uur afgesloten.
Kade: in verband met de Volksronde zal de Kade op zaterdag 29 juli 2017 een deel van de dag afgesloten zijn in verband met dat evenement. Op zondag 30 juli 2017 is de Kade vanaf 06.00 uur tot 00.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer (inclusief parkeerverbod) Op maandag 31 juli 2017 is de Kade afgesloten (inclusief parkeerverbod) voor verkeer.
EKP-terrein: Vanaf zaterdag 29 juli 2017, 18:00 uur geldt hier een parkeerverbod.
Schuiven: De spoorwegovergang wordt in de nacht van zondag 30 op maandag 31 juli 2017 afgesloten voor verkeer.
Lage Brug: De Lage Brug blijft gedurende de gehele voorbereiding van het evenement bereikbaar via de Pater Damiaanstraat en een specifiek voor de Lage Brug gecreëerde corridor. Tijdens het evenement is de Lage Brug enkel te voet te bereiken, uitgezonderd de nooddiensten.
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ id=” color=’alternate_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”]
[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Overig’ color=’meta-heading’ style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’10’ custom_class=”][/av_heading]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=”]
[av_toggle title=’De spelregels’ tags=”]

  • Het is niet toegestaan op de openbare weg een tent te zetten
  • Het is niet toegestaan buiten de organisatie van De Draai om (al dan niet alcoholische) drank en etenswaren te verkopen, dan wel andere commerciële activiteiten te ontplooien.
  • Op het evenemententerrein geldt een glasverbod. Wij verzoeken je je daaraan te houden en geen glas het evenemententerrein binnen te brengen.
  • Het schenken van (alle!) alcoholische dranken aan minderjarigen (<18) is ten strengste verboden.

[/av_toggle]
[av_toggle title=’Vragen’ tags=”]
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met bewoners@dedraai.nl of bellen naar 0165-544152 (bereikbaar tijdens kantooruren van maandag 17 juli t/m vrijdag 28 juli).
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]
[/av_section]