Wie mag dit jaar de (prof)renners bloemen en kussen uitdelen? De enige echte Amy Francken  is de gelukkige Miss van De Draai 2018! Naast haar looks blaast ze menig mannen omver met haar kennis over alle sporten. Dit kan haast ook niet anders als je fysiotherapeut bent bij Fytaal Roosendaal.

Een echte Miss wordt niet alleen geselecteerd op basis van fysieke schoonheid maar ook op basis van persoonlijkheid, talent en kennis. Amy Francken heeft het allemaal. ‘Ik volg de tour en andere wielerwedstrijden zoveel ik kan naast haar werk.

Naast haar passie voor sport en het revalideren van sporters is Amy ook van andere sporten thuis. Zo bootcampt ze een paar keer per week om zelf ook tijdens het sporten alles te geven, wat de renners ook op de fiets keer op keer doen.

Amy heeft in het verleden al nodig kennis gemaakt met De Draai. ‘Ik was erg onder de indruk van de profs en ik ben vervolgens ieder jaar gaan kijken. Daarom ben ik ook verheugd dat ik nu deel mag uitmaken van deze mooie wielerronde vol spektakel en belevenissen!’