pump

maak kennis met BMX freestyle op onze pumptrack tijdens De Draai!

Ben je nog niet op onze eigen WielerExperience in Roosendaal geweest om op de grootste pumptrack van de wereld te rijden? Of durfde je nog niet?

Dit is je kans om te leren pumptracken! Want tijdens De Draai op 6 augustus ligt er een pumptrack van 32 meter lang voor je klaar. Voor jong en oud is er de mogelijkheid om onder begeleiding van de experts van Bepumped op de track los te gaan.

Vanaf 11:00 uur is de pumptrack geopend. Je vindt hem tegenover het Kellebeek College. Je kunt de hele dag mini clinics volgen, zelf een ritje maken of kijken naar verschillende demo’s.

Onder anderen Morin Douma zal laten zien hoe je echt hard gaat op een pumptrack. En dat heeft hij lang en breed bewezen. Morin is een ex-wereldrecordhouder op de pumptrack en op dit moment 3e snelste van de wereld.

Je mag je eigen fiets meenemen maar er staan ook BMX fietsen voor je klaar. Naast de pumptrack ligt een terras waar je lekker iets kunt drinken en staat het team van Fun-Skillz voor je klaar om jou prachtig te schminken als je dat wilt. Funride is aanwezig met een greep uit hun assortiment freestyle- en BMX bikes.

Speciaal voor de pumptrack is op deze Draai, de toegang voor kids tot en met 14 jaar gratis!

 

Een bericht gedeeld door Pumptrack (@bepumped) op