Wie ben ik?
Mijn naam is Elodie Kuijper. Wielerfanaat en dus ook fietser in hart en nieren. Ik woon in de berustende stad Tilburg, maar ben ook veel te vinden in België en Roosendaal. Zelf rijd ik op het moment voor WV Breda en vanaf 1 september zal ik mijn opwachting gaan maken in een nieuwe Belgische dames elite crossploeg Cycling.be alpha motorhomes. Naast mijn passie voor fietsen ga ik psychologie studeren in Eindhoven en daarna zou ik graag nog een grafische studie willen volgen. Het lijkt me leuk om het PR-gedeelte van sporters te kunnen doen, om mensen te begeleiden naar een beter zelfbeeld over zichzelf en natuurlijk sporters mentaal te ondersteunen. Naast fietsen zing ik ook graag en heb ik een grote interesse in fotografie. Maar één van mijn grootste hobby’s is toch wel koken!

Ervaring met De Draai
Ik was ongeveer 6 jaar oud toen ik voor het eerst ging kijken bij de profs heren op De Draai van de Kaai. Ik was erg onder de indruk van de profs en ben vervolgens ieder jaar gaan kijken. Daarom ben ik ook verheugd dat ik nu een deel mag uitmaken van deze mooie wielerronde vol spektakel en belevenissen!