Als liefhebber van De Draai kom je natuurlijk voor de koers! Maar ook voor het Wielerplein. Daar is dit jaar extra veel te beleven!

Op het EKP terrein, direct aan de kassapost bij de schuiven (spoorovergang Kade) begint het Wielerplein. Ga eens kijken bij de nieuwste materialen van topmerken als BMC, Niner, Argon18, AGU en Megmeister. Laat je informeren over de mogelijkheden van Wattcycling en bikefitting!

Ga vooraf aan de fixed gear races van de mannen en de vrouwen eens kijken in onze Tacx Warm Up Area waar deze atleten zich opwarmen op de rollen. Laat jezelf fotograferen in de Fujifilm Instax fotostand.

Maak gebruik van ons terras met uitzicht op het ZWIFT podium. Vanaf 11:00 uur tot 21:00 uur is het ZWIFT podium geopend voor iedereen die ZWIFT wil proberen. Tijdens de dag ziet het programma er als volgt uit:

·         13:00 uur – ZWIFT race met fixed gear renners van Team F.A.S.T. Amsterdam

·         14:45 uur – introductie ZWIFT Academy (Train like pro and earn a pro contract)

·         15:00 uur – KOM challenges voor Nieuwelingen, Junioren en dames Beloften

·         17:00 uur – Presentatie en clinic door Steven Rooks

·         17:30 uur – KOM challenge finale

·         18:00 uur – Pro warm up ride en signeersessie met o.a. Sjoerd van Ginneken

·         19:30 uur – Workout met Puck! Inclusief signeersessie.

Vanaf het Wielerplein loop je richting het Kellebeek college richting de Pumptrack. En wees dan niet verbaasd als je tijdens de profkoers Erik Breukink of Niels Albert tegen het lijf loopt, want in dit gebied staan vanaf 19:15 uur de ploegleidersauto’s van de profploegen.

foto: wielerflits.nl