Programma De Draai 2017

De Draai Tour Classic

De Draai Tour Classic

30 juli - start vanaf 07.00 uur

Ga voor snelheid en race samen met je vrienden- of bedrijventeam dwars door onze mooie regio West-Brabant. Ga je voor sensatie? Neem deel aan de mountainbike toertochten in en om de stad Roosendaal.
Vanaf 07.00 uur.

Fan- en businessmiddag

Fan- en businessmiddag

30 juli van 13.00 tot 16.00 uur

Kom zondag na de race- en mountainbike toertochten naar de Kade. Ontmoet diverse profploegen tijdens deze middag en verzamel alle handtekeningen van de renners.
Van 13.00 tot 16.00 uur.

Amateurs / Sportklasse/Junioren

Amateurs / Sportklasse/Junioren

31 juli - start om 11.30 uur

Voor iedereen die mee wilt doen aan De Draai wedstrijd. Een prachtige koers om naar te kijken met ontzettend veel fanatiekelingen die staan te popelen om te starten! Rijden om de grote prijs Sailor-Telecom.

Jeugd - Categorie 7 en Nieuwelingen

Jeugd - Categorie 7 en Nieuwelingen

31 juli - start om 13.15 uur

Maandagmiddag rijden de Jeugd - Categorie 7 en Nieuwelingen. Alle jonge wedstrijdrenners aan de start om de perfecte rit neer te zetten tijdens De Draai. Rijden om de grote prijs Rabobank.

Dames

Dames

31 juli - start om 15.00 uur

Maandagmiddag rijden de dames elite, belofte, amateur en junior rensters hun Draai van de Kaai wedstrijd. Altijd een koers op het scherpst van de snede! Vorig jaar vloog Valentina Scandolara over de finish. Rijden om de grote prijs Tempo-Team.

Fixed Gear Race

Fixed Gear Race

31 juli - start om 16.50 uur

Een spectaculaire en groeiende discipline in de wielersport. Een internationaal peloton van renners en rensters, op baanfietsen met één vaste versnelling. Fixed Gear staat direct vanuit het vertrek garant voor 45 minuten non-stop koers op topniveau! Rijden om de grote prijs Optiek van Wely.

120 km World Tour en (Pro) continentaal

120 km World Tour en (Pro) continentaal

31 juli - start om 18.30 uur

Maandagavond 31 juli gaan de heren Profs de strijd aan in een voor De Draai nieuw format. Een wedstrijd van 120 km over een ronde van ruim 4 km met zoveel mogelijk World Tour en (Pro)-continentale ploegen aan de start. Rijden om de grote prijs Beleef ’t in Roosendaal.

Entertainment

Entertainment

30 & 31 juli

Zondagavond gaan de voetjes van de vloer met ‘De Draai draait 90’s. Maandagmiddag staat het Kadeplein vol met enthousiaste bezoekers die losgaan samen met de live artiesten!