Programma De Draai 2017

De Draai Tour Classic

De Draai Tour Classic

Ga voor snelheid en race samen met je vrienden- of bedrijventeam dwars door onze mooie regio West-Brabant. Ga je voor sensatie? Neem deel aan de mountainbike toertochten in en om de stad Roosendaal.

Fixed Gear Race

Fixed Gear Race

Een spectaculaire en groeiende discipline in de wielersport. Een internationaal peloton van renners en rensters, op baanfietsen met één vaste versnelling. Fixed Gear staat direct vanuit het vertrek garant voor 45 minuten non-stop koers op topniveau!

120 km World Tour en (Pro) continentaal

120 km World Tour en (Pro) continentaal

Maandagavond 31 juli gaan de heren Profs de strijd aan in een voor De Draai nieuw format. Een wedstrijd van 120 km over een ronde van ruim 4 km met zoveel mogelijk World Tour en (Pro)-continentale ploegen aan de start.

Dames criterium

Dames criterium

Maandagmiddag rijden de dames elite, belofte, amateur en junior rensters hun Draai van de Kaai criterium. Altijd een koers op het scherpst van de snede! Vorig jaar vloog Valentina Scandolara over de finish.

Jeugd Omnium Cup Roosendaal

Jeugd Omnium Cup Roosendaal

Maandagochtend starten we met de Jeugd Omnium Cup Roosendaal in categorie 7. Alle jonge wedstrijdrenners aan de start om de perfecte rit neer te zetten tijdens De Draai.

Amateurs B/            Sportklasse

Amateurs B/ Sportklasse

Voor iedereen die mee wilt doen aan De Draai Criterium. Een prachtige koers om naar te kijken met ontzettend veel fanatiekelingen die staan te popelen om te starten!

Fan- en businessmiddag

Fan- en businessmiddag

Kom zondag na de race- en mountainbike toertochten naar de Kade. Ontmoet diverse profploegen tijdens deze middag en verzamel alle handtekeningen van de renners.

Entertainment

Entertainment

Zondagavond gaan de voetjes van de vloer met ‘De Draai draait 90’s. Maandagmiddag staat het Kadeplein vol met enthousiaste bezoekers die losgaan samen met de live artiesten!